103228 results for current search setting
Minimum TrackRank. 3
 

Track #156769: Sant Miquel de les Formigues

Category: Sledge
Spain » Catalunya » Sant Hilari Sacalm » Les Guilleries

La ruta s'inicia als afores de Sant Hilari Sacalm, cal apropar-se amb cotxe fins al punt d'inici de la ruta (aparcament abans de la casa de Can Calabres). Seguim el sender en descens amb marques de GR. (blanc i vermell), cal creuar un rierol, travessar una pista i seguir el sender en lleugera pujada.
Passarem pel costat d'una font, més endavant la casa de Can Pla, on seguirem el sender que pujar a la dreta (retornarem pel de l'esquerra) fins a trobar-nos la pista que ve de la Font dels Abeuradors.
Ara només cal anar seguint les marques i pals indicadors fins a dalt del cim.
Vista panoràmica en 360 graus; Montserrat, Montseny, Sant Hilari Sacalm, Pedraforca, Serra del Cadí, Pirineu (Puigmal fins a el Canigó) i tot el tram de costa des de l'Estartit fins a Tossa de Mar.
Avui ens hem portat el dinar, fa sol i gaudim del lloc una bona estona.
Iniciem la baixada, aquest cop per un camí diferent.
Només baixant del cim agafem un corriol en descens per dins el bosc que baixa cap al costat contrari per on hem pujat (cap a l'esquerra), cal anar amb compte, el camí és dret.
Baixem ràpid, i ens trobem la Masia del Borrell, li queden només 2 o 3 parets dretes.
Agafem el sender cap a la dreta i dels dos el de baix, el corriol és bastant brut d'herbes, més avall ja surto a una pista més marcada fins a arribar a El Casot un mas de la zona (en millors condicions que el Borrell). Ja només hem quedar seguir fins a la pista i el sender per on hem pujat, per retornar al punt d'inici. Una agradable caminada de 10 km.
 

Tour gallery

Tour map and elevation profile

Enter your comments

Would you like to enter a comment?